Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Adverteren

Adverteren op www.carrosserieportaal.be

Bedrijven in de carrosseriebranche en aanvwerwante sectoren worden gratis opgenomen in de rubriek ‘Wie levert wat’. Daarnaast biedt www.carrosserieportaal.be nog meer, extra mogelijkheden:

Banner

Breng uw bedrijf onder de aandacht met een banner (60×180 pixels) op de hoofdpagina en/of in de nieuwsbrief. De banner linkt naar uw website. Voor een banner geldt een contractperiode van 3 maanden of een jaar. Deze periode gaat steeds in op de eerste dag van een kwartaal en eindigt op de laatste dag van het kwartaal of van het jaar. Een banner dient kant-en-klaar, in het correcte formaat te worden aangeleverd, bij voorkeur in GIF of JPEG. Andere bestandstypen in overleg. Tarieven op aanvraag.

Bedrijfsprofiel

Plaats een kort en bondig bedrijfsprofiel op www.carrosserieportaal.be. Hiervoor geldt een contractperiode van 1 jaar. U kunt de tekst met logo aanleveren, maar wij kunnen ook de tekst verzorgen. Tarieven op aanvraag.

Vacatures

Een vacature binnen uw bedrijf? Plaats een personeelsadvertentie op www.carrosserieportaal.be, in de rubriek Vacatures. De contractperiode is 3 maanden. Tarieven op aanvraag.

Vraag en aanbod

Kleine advertenties en oproepen in de rubriek Vraag en Aanbod. Tarieven op aanvraag.

Nieuwsbrief

Plaats een banner in de digitale nieuwsbrief van www.carrosserieportaal.be. Deze verschijnt minimaal 1 keer per week. Tarieven op aanvraag.

Voor meer informatie

België:
VALKE.NET media
Processiestraat 18
3583 Paal-Beringen
tel.: +32 11 22 82 88

Contactpersoon: Gerard Valkenet (GSM: 0483 00 97 99)
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.carrosserieportaal.be

Nederland:
PRof Publiciteit
Postbus 9386
1006 AJ Amsterdam
Tel.: +31 20 408 08 00

Contactpersoon: Court-Jan van Beek (GSM: 0653 92 81 01)
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.carrosserieportaal.be

 

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.