Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Nieuws

P&V Insurance introduceert de app WeCover, een rijassistent die verantwoord rijgedrag stimuleert en beloont. Dit laat de verzekeraar weten.

De internationale carrosseriehersteller Fix Network World heeft in Spanje haar eerste zes vestigingen van de merken Fix Auto en Novus Glass geopend. Dit laat het bedrijf weten.

AkzoNobel heeft een nieuwe folietechnologie ontwikkeld waarmee autofabrikanten radarsensoren kunnen wegwerken achter decoratieve metalen onderdelen. Dit laat de lakproducent weten.

Hankook gaat de eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen, de ID.4, uitrusten met de Ventus S1 evo 3 ev banden. Dit laat de bandenproducent weten.

Elektrisch
Met de eerste montage van de Ventus-banden breidt Hankook de handel in eerste montage op het gebied van elektrische mobiliteit verder uit. De Ventus S1 evo 3 ev is speciaal voor elektrische auto's ontwikkeld. De verminderde rolweerstand van de banden ondersteunt het bereik van het voertuig. Tegelijkertijd draagt de lichtgewicht en stabiele dubbellaagse karkasconstructie met gemak het gewicht van de nieuwe, sportieve ID 4 van Volkswagen.

Een prototype van de Hankook Ventus S1 evo 3 ev is al geplaatst op het testvoertuig van de VW ID. Crozz, waar het ontwerp van de nieuwe ID.4 op gebaseerd is.

Sealguard
Afhankelijk van de variant van de uitrusting, zijn de maten van 18 tot 21 inch gedeeltelijk uitgerust met Sealguard lekbeschermingstechnologie. Deze afdichtingstechniek is toegepast in de Hankook-maten 19, 20 en 21 inch voor de VW ID.4. Deze sluit automatisch lekken tot 5mm diameter in het profiel van de band. De Ventus is ook beschikbaar als originele uitrusting in 20 inch op de tweemotorige broer van de ID.4, de VW ID.4 GTX,

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.