Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
NIeuws

Nieuws

Axalta wordt de nieuwe technologiepartner van Toyota Gazoo Racing Europe, een dochteronderneming van Toyota Motor Corporation. Hiertoe hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten.

AkzoNobel heeft de decoratieve verfactiviteiten van de Spaanse verffabrikant Industrias Titan overgenomen. Dit meldt de Nederlandse verffabrikant op haar website.

Groeipotentieel
Titan heeft naast Spanje ook een groot marktaandeel in Portugal: “De Spaanse markt heeft een groot groeipotentieel en biedt ons een goede mogelijkheid om onze positie in de regio te versterken”, aldus CEO Thierry Vanlancker. “Titan biedt ons een goed platform om in de regio verder te groeien.” Hij meldt ook dat een groot deel van de verfproducten van Titan zijn erkend als ecologisch product.

Voorbehoud
Volgens AkzoNobel is de transactie nog onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder. De verwachting is dat deze voor het einde van het eerste kwartaal van 2021 afgerond zal zijn.

In week 42 (12-16 oktober 2020) zijn er in Belgie 10 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister.

Profile Internationaal heeft een overeenkomst getekend met de aanbieder van laadsystemen Blue Corner voor de installatie van 200 laadstations in de Benelux.

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.