Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
NIeuws

Nieuws

In week 13 (23-27 maart 2020) zijn er in België in totaal 13 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister.
 
Failliet
Onder deze faillissementen zijn er 7 bedrijven in de automotive sector, 1 autorijschool en 5 bedrijven in de transport- en vervoersector. Klik hier voor een compleet overzicht.
 
Totaal
Hiermee komt het aantal faillissementen in de mobiliteitsbranche in Belgie dit jaar op 218. Vorig jaar zijn er in België 631 bedrijven in de mobiliteitssector failliet verklaard. In Nederland zijn er dit jaar tot en met week 13 116 bedrijven in de mobiliteitssector failliet verklaard. In geheel 2019 waren er dat 345.

Invoerders, garages en verhuurders van voertuigen vragen de overheid om, bij de eerstvolgende aanpassing die zij zal doorvoeren, de beperkende maatregelen te versoepelen voor hun sector. Dit laat Traxio weten.
Werkplekorganisatie Co.Station lanceert Co.mobility, het eerste mobiliteits-ecosysteem in België dat Belgische bedrijven, universiteiten, overheden, publieke instellingen, samenbrengt om de huidige mobiliteitsuitdagingen op een efficiënte en duurzame manier aan te pakken. Dit meldt het bedrijf op zijn website.
Door de maatregelen in het kader van de Coronacrisis zijn er in de laatste maand van maart 93% minder nieuwe wagens en 85% minder tweedehandswagens ingeschreven, een sterke daling ten opzichte van een jaar eerder. Dit meldt Traxio.

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.