Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
NIeuws

Nieuws

In week 28 (8-12 juli 2024) zijn er in Belgie en Nederland 25 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister.

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt per 10 juli 2024 Eldis NV over, groothandel in auto-en carrosserie onderdelen. Dit laat AAGB weten.

Assortiment
De Belgische groothandel is gevestigd te Ieper in België en bestaat sinds 1974 als leverancier aan garagisten en andere professionele gebruikers. Het bedrijf levert auto, hydraulica onderdelen, werktuig gereedschappen voor de metaal bewerkende industrie. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 3.000 m2 en er werken 35 werknemers.

PartsPoint
Eldis NV zal worden opgenomen in het PartsPoint Netwerk van AAGB. Het management en eigenaren van Eldis, Rudi de Nutte en Ann Cornette blijven verbonden aan het bedrijf. “Met de overname verwerven we een hele professionele vestiging in de westhoek van België”, aldus Rob Visser, Director Network bij AAGB. “Met de overname verwerven we een hele professionele vestiging in de westhoek van België, we versterken onze positie hierdoor in een voor ons nog onderbelichte regio in België.” (Bron: AAGB)

 

In week 27 (1-5 juli 2024) zijn er in Belgie en Nederland 42 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister.

In de maand juni van 2024 zijn er minder nieuwe en tweedehands auto´s verkocht. Dit meldt Traxio.

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.