Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

AkzoNobel heeft een nieuwe folietechnologie ontwikkeld waarmee autofabrikanten radarsensoren kunnen wegwerken achter decoratieve metalen onderdelen. Dit laat de lakproducent weten.

Doorlatend
Het gaat om een radardoorlatende, doorzichtige folie. Hiermee blijven sensoren werken als ze zijn weggewerkt achter massief metaal, dat verstorend kan werken op het signaal van veiligheidsvoorzieningen, zoals botsingswaarschuwingen. AkzoNobel meldt de enige goedgekeurde leverancier van folieproducten voor deze specifieke toepassing.

Signaaltransmissie
Met de folie is een mooi, spiegelend oppervlak te zien met een baanbrekende technologie waarmee een betere, consistentere signaaltransmissie mogelijk is. Deze vergroot uiteindelijk de veiligheid van de weggebruiker. Het gaat onder meer om gecoate folies voor substraatbescherming en -decoratie en markeringen en stickers voor veiligheids- en decoratiedoeleinden.

De folieproducten van AkzoNobel worden voornamelijk toegepast in de automobiel- en ruimtevaartindustrie, en daarnaast voor bewegwijzering.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.