Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Op donderdag 7 oktober organiseerde de VZW Duurzaam Repareren de sponsorloop Duur – Samen – Loop, Run for Belgium. Hiermee werd een bedrag van 8.000 euro opgehaald voor de slachtoffers van de watersnoodramp eerder dit jaar.

Sponsoring
Lien de Leenheer van Aide-Hulp 14/7 mocht een cheque van 8.000 euro in ontvangst nemen. Deze opbrengst is tot stand gekomen door collega’s, vrienden en familieleden die de lopers hebben gesponsord en door de hoofd sponsoren Axalta, Carglass en KBC Autolease. Naast de tientallen hardlopers hebben heeft ook een grote groep mensen het parcours wandelend afgelegd. De snelste wandelaar was Laetitia Vermoesen (Team Go-Smart). Lieve Boschmans (Team KBC Autolease) bleek binnen de gestelde tijd, de langste afstand te hebben afgelegd. Beiden werden gehuldigd.

In beweging
Harry Filon van de VZW was er enorm fier op dat al deze partijen die dagelijks met elkaar samenwerken nu ook gezamenlijk in beweging komen voor gedupeerden en gezamenlijk zo’n mooi bedrag bijeen hebben gebracht: “Belangrijk is het dat we solidariteit tonen door in beweging te komen en dat we samen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen.” Lien de Leenheer benadrukte dat de nood nog heel erg hoog is: “Veel gezinnen hebben niet eens dagelijks een warme maaltijd of een verwarmd huis. Met de herfst voor de deur zijn dat toch essentiële behoeften. De schenking zal met name hieraan besteed worden.”

 

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.