Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Per december 2022 zijn alle Belgische PartsPoint vestigingen gecertificeerd met het Erkend Duurzaam label. Dit laat eigenaar Alliance Automotive Group Benelux weten.

Investeren
De certificering met het Erkend Duurzaam label volgt op de certificering van alle ruim 100 Nederlandse PartsPoint vestigingen per september 2022. Daarna volgden de 25 vestigingen in België. Volgens Filip Cavens, Marketing Manager België, investeert het bedrijf al enkele jaren fors in haar vestigingen: “Bijvoorbeeld in LED verlichting. Ook ons wagenpark, met meer dan 100 voertuigen, wordt steeds groener.”

Standaard
De certificering volgens het Erkend Duurzaam label wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten en is opgezet met praktische en handzame standaarden voor bedrijven in de mobiliteitsbranche. Erkend Duurzaam is een initiatief van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (lvDM).

Later dit jaar zullen ook de 6 regionale depots en het hoofdkantoor in Ede geaudit worden voor certificering met het Erkend Duurzaam Plus label.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.