Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Autovakmeester is een partnership aangegaan met Stichting Opkikker. Dit maakt de universele garageformule van Alliance Automotive Group bekend.

Inzamelpunt
Alle aangesloten autobedrijven zullen vanaf heden een inzamelpunt worden van oude mobiele telefoons, tablets en cartridges. Door het inzamelen van deze apparaten wordt geld ingezameld om gezinnen met een langdurig ziek kind  en hun gezin een onvergetelijke dag te geven. In totaal zijn er in Nederland ruim 200 nieuwe inzamelpunten.

Opbrengst
Klanten van de aangesloten autobedrijven kunnen hun oude elektronische devices deponeren. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar de Stichting Opkikker, aldus Ton Sieljes (Formule Manager Autovakmeester): “Aangezien de landelijke dekking van het sterk gegroeide Autovakmeester netwerk groot is, hebben wij gekozen voor een doel waarbij de Autovakmeesters als fysiek inzamelpunt een bijdrage kunnen leveren.”

Stichting Opkikker helpt ieder jaar zo’n 2.000 gezinnen door middel van het bieden van ‘lichtpuntjes’ in verschillende vormen als een gezinslid langdurig ziek is. De stichting organiseert dan ontspannen en spannende dagjes uit voor het zieke kind en het gezin.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.