Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

BMW heeft BASF Coatings opnieuw geselecteerd als preferred supplier voor het herstel van schades aan BMWs. Dit laat BASF Coatings weten op LinkedIn.

Approval
De approval om de producten van BASF te gebruiken voor carrosserieherstel geldt voor een periode van vijf jaar en geldt voor meer dan 50 landen wereldwijd. Het gaat om de lakproducten van de BASF merken en een selectie van lakgerelateerde producten. Reden waarom BMW deze approval heeft afgegeven voor BASF Coatings is dat BASF’s Automotive Refinish Coatings bekend staat voor haar innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering met haar parters. “Onze experts en training oplossingen helpen BMW autospuiters in prefectie en efficientie.”

Duurzaamheid
BASF heeft aangegeven om als preferred toeleverancier van automotive refinish lakken een verschil te willen maken voor een duurame toekomst. “Onze Glasurit 100 Line en R-M Agilis Pioneer serie lakproducten bieden hiervoor een buitengewone prestatie”, zo meldt een woordvoerder.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.