Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

 
De auto’s die op onze wegen rondrijden zijn gemiddeld een jaar ouder dan 5 jaar geleden. Dit meldt mobiliteitsorganisatie Touring op basis van onderzoek.
 
Mankementen
Dit betekent dat automobilisten langer met hun wagen rondrijden dan voordien. Uit onderzoek blijkt ook dat meer voertuigen rondrijden die één of ander mankement vertonen. Dit zijn er 1 op de 4. Touring denkt dat mensen hoe langer hoe meer besparen op technisch onderhoud en vervanging van elementen zoals banden of versleten remmen.
 
Brandblusser
In de helft van de gevallen (47%) beschikt het voertuig niet over de nodige en verplichte veiligheidstoestellen, zegt Touring. “Een gebrekkige of afwezige brandblusser is het meest voorkomende probleem. En 19% rijdt met versleten ruitewissers.”
Ook bleken er veel defecten te zijn ter hoogte van de remschijven. 26% bleek te rijden met een te lage bandendruk en 20% heeft een defect aan de lichten. Verder rijdt 18 procent van de mensen rond met versleten banden.
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.