Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Axalta is voor het tweede achtereenvolgende jaar één van de beste werkgevers in Spanje. Het bedrijf is geeindigd in de top 30 in de categorie middelgrote bedrijven met tussen de 50 en 500 werknemers.
 
Certificaat
Als erkenning heeft Axalta Spanje een certificaat in ontvangst g
enomen van Great Place To Work, de wereldwijde organisatie achter het Best Workplaces initiatief. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Axalta Spanje in de Top 30 van Best Workplaces staat. Volgens haar eigen medewerkers beschikt Axalta Spanje over het vermogen om een positieve werkomgeving te bieden: “Het maakt een gemakkelijke samenwerking tussen werknemers mogelijk en zorgt voor verhoogde productiviteit en efficiëntie. Axalta biedt haar werknemers bovendien een hoge mate van autonomie waardoor ze de vrijheid hebben om nieuwe en betere manieren van werken te ontwikkelen en te implementeren. Bovendien wordt het personeel ook aangemoedigd om te allen tijde een gezonde balans tussen werk en privé te bewerkstelligen.”
 
Antwoorden
Winnaars van de Best Workplaces worden hoofdzakelijk geselecteerd op basis van de antwoorden die werknemers op de Trust Index-enquête geven. Deze maakt deel uit van het certificeringsproces van Great Place To Work en vertegenwoordigt twee derde van de evaluatie. Het resterende derde deel bestaat uit de Culture Audit, een analyse van de cultuur van de organisatie aan de hand van haar personeelsbeleid en processen. 
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.