Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

De eerste maand van 2021 laat een stijging van het aantal inschrijvingen zien van 4,6% ten opzichte van januari 2020. Deze stijging volgt op de daling van 6,2% in december 2020. Dit meldt Traxio.

Inschrijvingen
In totaal waren er 802 inschrijvingen. Opvallend is dat leasing opnieuw beter scoort, nu met een stijging van 4%, en dat de provincie Antwerpen terug is van weggeweest. Volgens Traxio mag de sector zich gematigd optimistisch noemen, maar ten opzichte van januari 2019 is er nog altijd een daling van 14%.

Leasing
De particuliere inschrijvingen nemen verder toe (+4,5 %) en ook bedrijven komen sterk voor de dag met een stijging van +6,0 %. Positief is verder dat leasing, dat een moeilijk jaar achter de rug had, ook groei laat optekenen (+4,0 %). Het valt nu af te wachten of het herstel van de leasing speed pedelec zal blijven in de komende maanden

Verder blijken speed pedelecs vooral populair in Vlaanderen; op 802 ingeschreven eenheden neemt het Vlaamse landsgedeelte er 755 (94 %) voor zijn rekening. Brussel telde 24 inschrijvingen en Wallonië 23.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.