Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

D'Ieteren Auto wordt D'Ieteren en neemt een nieuwe merkidentiteit aan om zijn ambities kracht bij te zetten. Dit meldt het familiebedrijf op zijn website.

Organisatiestructuur
Deze veranderingen vallen samen met de invoering van de nieuwe organisatiestructuur van de D’Ieteren Group. In deze nieuwe organisatiestructuur komt de autodistributie in handen van het nieuwe D'Ieteren, waarvan de juridische naam D'Ieteren Automotive SA/NV is en dat voor 100% in handen is van de groep. Hiermee komt de autodistributie op hetzelfde niveau als de activiteiten van Belron, Moleskine en D'Ieteren Immo.

Veranderingen
Met de nieuwe organisatiestructuur en identiteit wordt volgens DÍeteren ingespeeld op de veranderingen in de mobiliteitswereld: "Waaronder elektrische en geconnecteerde voertuigen, digitalisering van de klantervaring, deeleconomie en klimaatuitdaging." Dit moet de groep in staat stellen om flexibel en wendbaar in te spelen op de wijzigende situatie in de mobiliteitswereld, aldus het familiebedrijf.

D'Ieteren wil met deze koerswijziging naast de autodistributie een centrale rol spelen in de mobiliteit in België en in de duurzame ontwikkeling voor de komende generaties. (Bron: D’Ieteren)

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.