Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Hankook Tire lanceert in de Benelux een nieuwe 100% tevredenheidsgarantie voor banden. Dit laat de bandenfabrikant weten.

Retourneren
Als een klant niet tevreden is met de banden die zijn gekocht bij een Hankook partner of dealer, kan hij deze binnen 2 weken na aankoopdatum retourneren ze niet aan de verwachtingen voldoen. Hankook heeft een nieuwe campagnewebsite ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen. De website is op 10 november officieel live gegaan in het Frans en Nederlands.

Vertrouwen
Volgens Sales Director Hielke van der Scheer wil Hankook met deze tevredenheidsgarantie het vertrouwen in de kwaliteit van zijn producten laten ervaren: “Hankook is ervan overtuigd dat iedereen tevreden zal zijn met de aankoop van onze banden.”

Als de banden worden ingeleverd, worden ze vervangen door een nieuwe set banden met dezelfde specificatie. Indien de klant een ander type of specificatie kiest, moet het verschil bijbetaald worden. De montagekosten zijn uitgesloten van het programma.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.