Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Het Nederlandse schadeplatform Openclaims betreedt de Scandinavische mark en opent een nieuw kantoor in Kopenhagen. Dit laat het IT-platform weten.

Ondersteunen
Het nieuwe kantoor in Kopenhagen moet de groei in de Scandinavische landen ondersteunen. De activiteiten in deze landen worden geleid door Country Manager Niels Kaae.
Openclaims ondersteunt klanten met de afhandeling van alle claims voor verzekeringsmaatschappijen bij he digitaliseren van hun claims en reparatiekosten. De expansie volgt op de groei van Openclaims in thuismarkt Nederland. Volgens CEO Evert-Jan Stagge geeft deze groei een goede basis voor verdere groei in het buitenland: “We zien veel potentieel voor onze services in andere markten.”

Digitalisering
Volgens Niels Kaae is de Nederlandse markt open voor innovatie en digitalisering, zowel bij de consument als bij bedrijven: “De oplossing van Openclaims past goed hierin. Daarom verwacht ik veel van de uitbreiding naar Scandinavie.

Naast de geografische expansie verwacht Openclaims de komende tijd ook in meer branches actief te worden. (Foto: Openclaims)

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.