Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

D’Ieteren heeft opnieuw een notering te pakken in de Europese autogroepen Top 50 van ICDP. Dit maakte automotive kenniscentrum Aumacon bekend.

Rangorde
Naast de Belgische notering heeft het jaarlijkse Top-50 onderzoek onder auto-ondernemingen in Europa 4 Nederlandse noteringen opgeleverd. Dit zijn Pon Holdings op een 6e plaats, Van Mossel op een 14e plaats en Broekhuis Groep op een 48e plaats. De eveneens in Belgie en Nederland aanwezige Emil Frey Gruppe eindigde op de Europese lijst op de nummer 1. Volgens ICDP heeft de Top-50 samen 15% van de Europese automarkt in handen, zo laat Aumacon weten.
De rangorde wordt bepaald door de totale omzet uit retail (nieuw en gebruikt)- en wholesalesverkopen.

Dealers
In de top 50 van het tweede Belux dealergroepenonderzoek van Aumacon stond D’Ieteren op kop, gevolgd door het vooral in Limburg actieve A&M Invest en de in Vlaanderen geconcentreerde Van Mossel Automotive Groep. In Nederland heeft de Dealerholding Top-50 72% van de nieuwverkopen in handen, in België is dat 50%.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.