Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

De Van Mossel Automotive Groep, met een Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, neemt de Kia-activiteiten van Garage Vandecruys in Kessel over. Dit laat de Nederlandse autoholding weten.

Verhuizen
De Van Mossel Automotive Groep heeft voor de overname recentelijk een overeenkomst bereikt. De Kia-activiteiten van Vandecruys zullen per 1 december worden ondergebracht bij de vestiging in Lier waar nu een Opel-dealerschap aanwezig is. De medewerkers die in de vestiging in Kessel verantwoordelijk zijn voor Kia gaan mee naar de vestiging in Lier.

Groeiambitie
De overname van de Kia-activiteiten past in de groeiambities van Van Mossel op de Belgische markt, aldus Coen Claassen, CEO Van Mossel België. “We zijn in België reeds actief met Kia in Hasselt, Sint-Truiden en Aarschot. Het toevoegen van een extra locatie is een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen.”

In de afgelopen jaren nam Van Mossel al de dealergroepen GMAN, Bruyninx, Fidenco en Autopolis Luxemburg over en ging een joint-venture aan met Devos-Capoen.

Foto: Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg (links) en zaakvoerder Gunter Vandecruys (Foto: Van Mossel)

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.