Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

BASF heeft een meerderheidsaandeel verworven in het Belgische internetplatform UBench met kantoren in Turnhout en Geel. Dit laat het concern weten. De transactie versterkt de marktpositie van BASF in de branche voor autoreparatielak.
 
Internetplatform
UBench heeft een innovatief internetplatform ontwikkeld dat het volledige ‘life cycle’ management van voertuigen combineert met een verbeterde dienstverlening voor de bestuurder. De meer dan 30 werknemers beheren het serviceportfolio van verschillende klanten die actief zijn op de automotive aftermarket. Het gaat daarbij om leasing- en verzekeringsbedrijven, autofabrikanten en ondernemingen met een groot wagenpark.
“De transactie past in de strategie en de langetermijnplanning van BASF om te groeien in de branche voor autoreparatielak door niet alleen te werken met lakproducten van topkwaliteit, maar ook de ervaring van de klant te verbeteren”, aldus Dirk Bremm, President van de BASF Coatings-divisie.

Verbinden
“UBench is een digitaal samenwerkingsplatform dat ons portfolio uitbreidt met serviceoplossingen", aldus Katja Scharpwinkel, Senior Vice President van BASF Automotive Refinish Coatings Solutions Europe. “Door alle spelers in de automotive aftermarket met elkaar te verbinden, versterken we onze positie in dit snelgroeiende segment van de automotive dienstverlening.”
UBench zal zijn huidige activiteiten voortzetten als zelfstandig bedrijf onder de vleugels van het nieuw opgerichte UBench BV. Peter Verbraeken, oprichter en CEO van UBench, behoudt een minderheidsaandeel en toekomstige strategische ontwikkeling van het bedrijf ondersteunen.
 
 
 
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.