Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Axalta gaat haar fabriek voor poedercoatings in Landshut (Duitsland) uitbreiden met een tweede productiefaciliteit voor gebonderde metallic poedercoatings. Het gaat om een ultramoderne faciliteit waarmee men de capaciteit wil uitbreiden.
 
Toegenomen vraag
Met de tweede productiefaciliteit kan Axalta beter inspelen op de toenemende vraag naar hoogwaardige metallic poedercoatings, die specifiek worden gebruikt in architecturale en designtoepassingen. In de fabriek zullen gebonderde poedercoatings worden geproduceerd met een hoge UV-stabiliteit en duurzaamheid. Deze metallic poedercoatings worden gebruikt voor het coaten van gevelelementen, profielen en aluminium en stalen beplating, evenals voor het coaten van ramen, deuren en binnen- en buitenmeubels.

Meer efficiëntie
Klaus Gast, directeur voor poedercoatingsactiviteiten in Europa zegt verheugd te zijn om de productiemogelijkheden in Duitsland uit te breiden met ultramoderne apparatuur: “De nieuwe apparatuur zorgt voor meer efficiëntie, snellere omlooptijden en de mogelijkheid om indien nodig kleine batches op korte termijn te produceren. Dit geeft ons meer flexibiliteit en biedt nog betere resultaten en service voor onze klanten."
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.