Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Na een Brexit waarbij geen accoord is bereikt met de EU zou 87 procent van de schadeherstelbedrijven in het Verenigd koninkrijk binnen 20 weken failliet gaan door gebrek aan geld. Dit is een scenario dat is opgesteld door de Britse belangenorganisatie NBRA.
 
Ondervraagd
Hiertoe heeft de NBRA schadebedrijven ondervraagd. Van deze ondervraagde schadeherstebedrijven zegt slechts 23 procent nauwelijks bezorgd over de effecten van een Brexit. 33 procent denkt binnen 4 weken failliet te gaan als ze reparaties waarbij onderdelen nodig zijn niet kunnen worden uitgevoerd. In dat geval denkt 61 procent van de bedrijven failliet te gaan in 10 weken en 87 procent binnen 20 weken.
 
Scenario
De NBRA heeft naar aanleiding van een onderzoek onder schadeherstelbedrijven een scenario opgesteld van schadebedrijven die zouden moeten sluiten door gebrek aan geld. “We hebben de gevolgen van een Brexit zonder deal onderzocht waarbij de levering van onderdelen uit de EU voor langere tijd is. Zonder verdere hulp zou dit betekenen dat reparaties niet kunnen worden uitgevoerd, er dus ook geen factuur kan worden verstuurd en dus niet kan en betaald.
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.