Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Filip Rylant i benoemd tot de nieuwe woordvoerder van Traxio. Hij is voortaan het vaste contactpunt voor alle journalisten van de algemene en gespecialiseerde pers.
 
Ervaring
Rylant neemt deze functie over van Pieter Van Bastelaere die in januari 2020 benoemd werd tot CEO van Traxio. Voorheen was hij werkzaam op het gebied van PR bij Nissan, Mazda, Rode Kruis-Vlaanderen en KPMG maar ook als journalist in onder andere de auto-, motor- en mobiliteitssector, waaronder MotorRijder Magazine, Auto- en Motokoopjeskrant, AutoGids, Moto80 en Auto Loisirs. Daarnaast verzorgde hij de redactionele inhoud van Service Station Magazine en was mede-oprichter van Info Garage.
 
Uitdaging
Filip Rylant vindt het woordvoerderschap bij Traxio een leuke uitdaging: “Door de steeds sneller evoluerende technologie, wetgeving en verwachtingen op het vlak van ecologie is het voor de overheden en de betrokken sectoren een hele uitdaging om te beantwoorden aan zowel de nieuwe consumenteneisen als aan de noden van de bijna 100.000 werknemers die TRAXIO vertegenwoordigt." (Foto: Traxio)
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.