Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Phoenix, de kleurensoftware van Spies Hecker, is nu beschikbaar als mobiele app voor smartphones en tablets. De app biedt toegang tot de Phoenix Cloud en praktische functies zoals een geïntegreerde barcodescanner. Dit meldt Spies Hecker.

Kleurbeheer
De Phoenix-app voor Android- en iOS-apparaten is ontworpen om digitaal kleurbeheer gebruiksvriendelijker te maken voor carrossiers. Gebruikers van de app hebben rechtstreeks toegang tot de uitgebreide wereldwijde kleurendatabase van Spies Hecker met meer dan 200.000 schadeherstelformules. De geïntegreerde scannerfunctie zorgt voor een naadloos proces doordat kleurinformatie direct via een barcode kan worden opgehaald.

Makkelijk
Carrossiers kunnen eenvoudig op het online Phoenix Cloud platform door het scherm op hun apparaten één keer aan te tikken. De software is bovendien makkelijk te koppelen aan wifi-gestuurde apparaten zoals de ColorDialog Phoenix spectrofotometer, IP-weegschalen en labelprinters."

De Phoenix-app is te downloaden via de Apple Store en Google Play. Er zijn ook links te vinden op www.spieshecker.be/phoenix-app

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.