Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Yuzzu Verzekeringen is een sponsorcontract aangegaan met Lotto Soudal. Hiermee wil het vroegere Touring Verzekeringen haar verzekeringen nog dichterbij de klanten brengen. Dit laat Yuzzu weten.

Nieuwe naam
Met de sponsoring start Yuzzu met de uitrol van haar nieuwe naam. De komende maanden zal de directe verzekeraar meer en meer opduiken in het straatbeeld. Het nieuwe sponsorship van de Belgische wielerploeg Lotto Soudal maakt deel uit van de strategie met het oog op het verhogen van de zichtbaarheid van het merk. De nieuwe merknaam staat synoniem voor het eenvoudiger en makkelijker maken van verzekeringen die wel eens het imago hebben ‘moeilijk’ te zijn.

Brussels Cycling Classic
Het nieuwe partnerschap nam meteen een vliegende start met de wielerwedstrijd Brussels Cycling Classic. Naast de nieuwe website zal het nieuwe Yuzzu in de komende weken ook vaker opduiken in het straatbeeld. De shops zullen een make-over ondergaan zichtbaar voor het grote publiek. Daarenboven wordt de uitrol ondersteund met een grote marketingcampagne.

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep. Met 165 werknemers beheert de onderneming de auto-, motor- of woonverzekering voor meer dan 150.000 klanten.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.