Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

De campagne van TVM Belgium om te zorgen voor het installeren van spiegelafstelplaatsen heeft geleid tot 26 nieuwe afstelplaatsen in Belgie. Dit laat de verzekeraar weten.

Veiliger
Met de installatie van haar eigen spiegelafstelplaatsen bij klanten wil TVM Belgium een betekenisvolle bijdrage leveren aan veiliger vrachtvervoer. Bij deze verzekeraar zijn meer dan de helft van de schades van klanten te wijten aan manoeuvreerschades. Deze zijn dikwijls het gevolg van slecht afgestelde spiegels. Daarom startte de verzekeraar 2 jaar geleden met de campagne voor spiegelafstelplaatsen. De eerste afstelplaats werd geïnstalleerd bij haar klant Vervoer Transmet NV in Boutersem. Nu de verzekeraar haar campagne afsluit zijn er 26 spiegelafstelplaatsen, verspreid over België.

Controleren
Een spiegelafstelplaats is bedoeld om te controleren of de spiegels/camera’s van het voertuig voldoen aan de door de wet gestelde eisen. Goed afgestelde spiegels/ camera’s zorgen voor optimale veiligheid in het verkeer. Zo verklein je de dode hoek en vermijd je ongevallen. De transportbedrijven waar een spiegelafstelplaats is geïnstalleerd zijn allen overtuigd van de voordelen ervan.

In eerste instantie adviseert TVM Belgium waar de spiegelafstelplaats het best komt. Bij klanten die er al een hadden wordt een instructiebord voor de chauffeurs geplaatst en zijn er handleidingen in verschillende talen.

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.