Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

VAB ziet het aantal schades veroorzaakt door marters toenemen. Het afgelopen jaar kreeg de VAB-Alarmcentrale 43% meer oproepen voor schade veroorzaakt door marters. Dit meldt VAB.

Pechgevallen
Sinds 2015 is het aantal pechgevallen als gevolg van schade door marters meer dan verdrievoudigd, aldus VAB. Steeds vaker komen pechgevallen door steenmarters verspreid over het hele jaar voor, terwijl dat vroeger vooral in het voor- en het najaar was: “VAB-wegenwachters merken ook dat het gebied waarin marters actief zijn opnieuw groter is geworden. Rond Lier was er een stijging van 59%. Maar ook in de regio rond Leuven, waar ze het fenomeen al langer kennen, waren er opnieuw 62% meer oproepen voor marterschade.”

Elektrisch
Schade door marters kan behoorlijk in de papieren lopen. Volgens VAB loopt de schade vooral bij elektrische voertuigen snel op. De pechverhelper adviseert daarom de installatie van een marterverjager.”Dit loont zeker de moeite als je in een risicogebied woont.” (Bron: VAB)

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.