Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Wiltec is door Deloitte op 12 mei 2022 uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies van Nederland. Dat betekent dat het bedrijf behoort tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Uitdagingen
Het is voor de negende keer op rij dat het bedrijf is verkozen tot Best Managed Company. De organisatie en resultaten van Wiltec zijn opnieuw door Deloitte onder de loep genomen en daarbij zijn de organisatie, strategie en bedrijfsvoering van het bedrijf erkend, aldus de jury: “'Wiltec ziet en erkent de uitdagingen (van deze tijd, maar men blijft kritisch naar zichzelf en de organisatie kijken. Het bedrijf blijft onvermoeid ontwikkelen, investeren en doorpakken om klaar te zijn voor de toekomst”

Erkenning
De directie van Wiltec is zeer trots op deze erkenning en benoemt expliciet dat dit een gezamenlijke prestatie is van alle medewerkers. "Het streven is om flexibel met uitdagingen om te gaan, te blijven innoveren, investeren en onszelf te overtreffen als het gaat om klantgerichtheid- en tevredenheid, vernieuwende producten en duurzaamheid.”

Voor het toekennen van de titel beoordeelt Deloitte van de deelnemende bedrijven de strategie, de bedrijfsvoering en cultuur, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

 

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.