Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

De afgelopen vijf jaar is 20% van de Be;gen betrokken geweest in een ernstig ongeval. Dit meldt verzekeraar AG Insurance op grond van een recent onderzoek van Checkmarket, uitgevoerd voor AG.

Verkeer
Onder de ernstige ongevallen vallen ook ongevallen in het verkeer, zoals met de auto, fiets of moto. Volgens onderzoeker Checkmarket gaat het om 1 op 5 Belgische gezinnen. Het zijn vaak om banale ongevallen, maar soms zijn de gevolgen voor de slachtoffers, ook financieel, zwaar. Van degenen die de afgelopen 5 jaar een ernstig ongeval hebben gehad, voelde meer dan de helft zich slecht verzekerd of had geen idee van zijn verzekeringssituatie. 1 op de 3 mensen denkt zelfs – ten onrechte – dat zijn familiale verzekering tussenkomt voor de eigen lichamelijke schade, terwijl die enkel schade aan anderen dekt.

Verzekerd
Afgezien van de medische kosten en de hospitalisatiekosten in sommige gevallen, vindt slechts 40% van de respondenten dat ze goed verzekerd zijn bij invaliditeit na een ongeval. Als het gaat om de invaliditeit van hun kinderen na een ongeval is dat 33%.

Eén op de 5 Belgische gezinnen heeft de afgelopen 5 jaar een ernstig ongeval gehad (aginsurance.be)

Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.